Attraction


 
 


Basic Information

Title: Attraction

Sizes: 50cm by 50cm

Materials: Silk Gloss Paint, Cotton Canvas

Made: 12/04/2016

Availability: ‚ā¨100,- (excl. shipping costs)

 

Concept

The fourth part of the IDEA quadrilogy.

The whole concept is about attraction. In the painting the four quarters seem to be attracted to a  spot in the middle of the painting. Also the grey coloring makes it attractive to keep on looking at the painting. In the text also the focus is on attraction.

 

Background Story

When I made inside out I made a few other drawings that look familiar but are different.In this fourth painting of the IDEA quadrilogy the focus is on attraction.

 

Blogtext: Aantrekkingskracht

Het wordt steeds beter weer buiten. Voor veel mensen is dat aantrekkelijke weer een reden om de stoute schoenen aan te trekken en lekker rondjes te gaan rennen.  Overal zie je ze staan, mensen die aan t rekken zijn. Lekker de spiertjes laten samentrekken of gewoon even op krachten komen. Om daarna vastbesloten en met vereende krachten er nog enkele kilometers uit te gooien. Ik heb er bewondering, ik moet het boetekleed aantrekken, want hoewel ik in de kracht van mijn leven ben, kan ik het niet opbrengen om hard te lopen. Menigeen kan dat bekrachtigen. Ik loop wel hard van stapel, dat dan weer wel. Dat verklaart wellicht ook die enorme stapel opgefrommelde papieren met geschreven stukken die ik verkracht heb, en die ik met een krachtige boog in de prullenbak heb geworpen.


Webshop