Elevator


 
 
 

Basic Information

Title: Elevator

Sizes: 50cm by 50cm

Materials: Silk Gloss Paint, Cotton Canvas

Made: 11/04/2016

Availability: €100,- (excl. shipping costs)

 

Concept

The third part of the IDEA quadrilogy.

Every career/life has it's ups and downs and sometimes some aspects go up while other aspects of your life or career go down.

 

Background Story

When I made inside out I made a few other drawings that look familiar but are different. As in this painting the left part suggest a downward movement and the right side an upward movement I decided to call this concept Elevator. Elevators can go up and down in the same way as carreers do. The text added in this concept reflect to this comparison.

 

Blogtext: Lift de Face

Hoe gaat het met je, wordt er wel eens gevraagd. Zit je carrière in de lift? Ik zeg dan altijd dat elke carrière zo zijn ups en downs kent. Dat je soms omhoog gaat, dat je soms even vast zit en dat je soms omlaag gaat. Bij dat laatste is het dan vooral belangrijk dat je jezelf weer weet op te hijsen. Ik zeg dat soort dingen dan vooral voor de grap omdat liftgrappen nu eenmaal op zoveel verschillende niveaus werken. Het gebeurt ook wel eens dat een grap niet werkt omdat je nu eenmaal niet altijd op hetzelfde niveau kan zitten met liftgrappen. Dan kijk ik de ander aan en kan alleen maar denken: Shit,my elevator jokes are going down. Als het wel lukt dan gebeurt het soms dat de ander meelift met de grapjes door ook wat flauwe grapjes te maken, bijvoorbeeld door te zeggen dat het favoriete drankje van een liftboy seven-up is.


Webshop